انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

چهارشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۰۵:۱۶ ب.ظ

گریپ فروت

دارای میزان بالای ویتامین سی است خواص ضد اکسایشی این میوه در خروج سموم از بدن نقش دارد واز آسیب به سلول ها جلوگیری میکند عصاره ی گریپ فروت موسوم به نارنجین میتواند موجب فعال سازی مواد شیمیایی مسئول در اکسایش اسید چرب شود مصرف این میوه در بلند مدت میتواند سبب جلوگیری از بروز بیماری های کبدی شود

  • سیده مهسا خدایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی