انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

پنجشنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۰۳:۴۹ ب.ظ

قبل از مصرف گوشت به نکات زیر توجه کنید

۱.گوشت باید به رنگ صورتی مایل به قرمز باشد 

۲.نباید بوی هرگونه تعفن وگندیدگی بدهد

۳.گوشت باید خشک و بدون رطوبت باشد

۴.دقت کنید روی گوشت قارچ زدگی و کپک زدگی نباشد 

۵.گوشت سالم باید سفت و حالت طبیعی داشته باشد

۶.گوشت باید تمییز بدون خون مردگی و بدون لکه های غیر طبیعی باشد

  • سیده مهسا خدایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی