انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

پنجشنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۰۳:۴۰ ب.ظ

رب گوجه ؟!

یکی از تقلباتی که در رب گوجه فرنگی رخ میدهد افزودن کدو به آن است برای تشخیص اینگونه رب ها یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود گوجه و اگر نارنجی یا زرد رنگ بود کدو است

  • سیده مهسا خدایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی