درحال حاضر با افزایش مصرف فستفودھا در جامعه که سرشار از روغن
و نمک بالا ھستند، میزان چاقی و بیماریھای قبلی و عروقی رو به
افزایش است و ھمین امر باعث شده که بیماریھای قلبی و عروقی به
عامل اول مرگ در بین افراد کشور تبدیل شود .
تحقیقات نشان داده است که پیروی از یک تغذیه سالم و کاھش مصرف
نمک و روغن تا ۵٠ درصد از ابتلا به سرطان و تا ٣٠ درصد از ابتلا به انواع
سرطانھا جلوگیری میکنند .مصرف زیاد نمک و روغن در ایجاد بسیاری
از بیماریھا از جمله؛ بیماریھای قلبی و عروقی فشار خون موثر ند. می
توان گفت، کاھش مصرف آنھا می تواند در پیشگیری و کنترل بسیاری از
بیماری ھا تاثیر بسزایی داشته باشد.
بطوریکه کاھش ۶ گرم نمک دریافتی در روز باعث کاھش ٢۴ درصد
سکته مغزی و کاھش ١٨ درصد بیماری ھای عروق کرونر می شود .
مصرف زیاده از حد روغن نیز باعث بروز چاقی می شود . ھمچنین امکان
افزایش فشار خون و درنتیجه خطر ابتلا به ، ( LDL ) افزایش کلسترول بد
امراض قلبی عروقی را فراھم می آورد .
- ۲ نظر
- ۲۸ مهر ۹۴ ، ۱۹:۲۸