انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

درحال حاضر با افزایش مصرف فستفودھا در جامعه که سرشار از روغن
و نمک بالا ھستند، میزان چاقی و بیماریھای قبلی و عروقی رو به
افزایش است و ھمین امر باعث شده که بیماریھای قلبی و عروقی به
عامل اول مرگ در بین افراد کشور تبدیل شود .
تحقیقات نشان داده است که پیروی از یک تغذیه سالم و کاھش مصرف
نمک و روغن تا ۵٠ درصد از ابتلا به سرطان و تا ٣٠ درصد از ابتلا به انواع
سرطانھا جلوگیری میکنند .مصرف زیاد نمک و روغن در ایجاد بسیاری
از بیماریھا از جمله؛ بیماریھای قلبی و عروقی فشار خون موثر ند. می
توان گفت، کاھش مصرف آنھا می تواند در پیشگیری و کنترل بسیاری از
بیماری ھا تاثیر بسزایی داشته باشد.
بطوریکه کاھش ۶ گرم نمک دریافتی در روز باعث کاھش ٢۴ درصد
سکته مغزی و کاھش ١٨ درصد بیماری ھای عروق کرونر می شود .
مصرف زیاده از حد روغن نیز باعث بروز چاقی می شود . ھمچنین امکان
افزایش فشار خون و درنتیجه خطر ابتلا به ، ( LDL ) افزایش کلسترول بد
امراض قلبی عروقی را فراھم می آورد .

  • مدیریت وبلاگ
خون مار کبری – نوشیدنی مورد علاقه در نیروی دریایی آمریکا


چندش آورترین و عجیب ترین غذاهای دنیا + تصاویر
  • مدیریت وبلاگ

مشخصات گوشت های سالم:


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی با بیان اینکه اصول صحیح نگهداری مواد غذایی و آگاهی داشتن در این زمینه، بهترین روش برای کاهش بیماری ها است، ‌اظهار داشت: گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می‌شود و سرعت و شدت فاسد شدن آن بستگی به گرما، هوای مرطوب و آلودگی گوشت دارد و بهترین وسیله نگهداری گوشت، سرما است.

وی افزود: گوشت سالم باید رنگ طبیعی داشته، بوی بد ندهد، سطح آن لیز و مرطوب نباشد، قبل از سفارش چرخ نشده باشد و دارای مهر کشتارگاه باشد همچنین افراد باید از خرد کردن گوشت قبل از شستن پرهیز کنند و در غیر این صورت امکان انتقال آلودگی احتمالی به عمق گوشت وجود دارد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: به هیچ وجه نباید از حرارت یا آب گرم برای ذوب کردن گوشت منجمد استفاده کرد بلکه باید برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده آن را شب قبل در یخچال بگذارند.

وی در خصوص سالم بودن گوشت مرغ عنوان کرد: گوشت مرغ تازه، رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است و درون بسته بندی آن خونابه یا آب منجمد شده وجود ندارد.

عبداللهی اضافه کرد: گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون و کبود است و بر اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز روشن می‌شود که در این حالت باید از مصرف آن جداً خودداری کرد.

وی خاطرنشان کرد: ماهی سالم نیز باید دارای بوی طبیعی و ظاهری درخشنده و شفاف باشد و آبشش آن قرمز روشن و عاری از ماده لزج است همچنین ماهی فاسد شده پوستی کدر و تیره رنگ و بدون درخشندگی دارد، چشمانی کاملاً گود رفته دارد و عضلات آن شل و بر اثر فشار دادن انگشت روی عضله،‌ فرورفتگی ایجاد می‌شود.


  • مدیریت وبلاگ