سه شنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ ب.ظ
طریقه نگهداری گوشت چرخ کرده
گوشتهای چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف مستعد ترین ماده ی غذایی برای آلودگی هستند .
در 2دسته از مواد غذایی امکان آلودگی و مسمومیت بیش تری وجود دارد :
1.گوشت
2.فراورده های لبنی
بدترین شکل، نگهداری گوشت در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهدای گوشت در فریزر است هر چند میکروب در یخچال رشد کندتری دارد ولی این رشد متوقف نمی شود و گوشت تنها چند ساعت می تواند در یخچال سالم بماند .
متاسفانه بیش تر مسمومیت ها زمانی روی میدهد که ظاهر گوشت ،طعم و رنگ آن طبیعی است ؛بنابراین تنها زمانی میتوانیم مطمئن شویم که فرض کنیم در همه ی گوشتها احتمال آلودگی وجود دارد .
اگر گوشت پخته شده را به صورت گرم چند ساعت در داخل فر نگهداری شود ،مستعد آلودگی به میکروب است .هپاتیت ،مننزیت ،سقط جنین از عوارض غذا های آلوده بخصوص گوشت های آلوده است .
- ۹۵/۱۲/۱۷