انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

سه شنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ ب.ظ

طریقه نگهداری گوشت چرخ کرده

گوشتهای چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف مستعد ترین ماده ی غذایی برای آلودگی هستند .

در 2دسته از مواد غذایی امکان آلودگی و مسمومیت بیش تری وجود دارد :

1.گوشت 

2.فراورده های لبنی 

بدترین شکل، نگهداری گوشت در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهدای گوشت در فریزر است هر چند میکروب در یخچال رشد کندتری دارد ولی این رشد متوقف نمی شود و گوشت تنها چند ساعت می تواند در یخچال سالم بماند .

متاسفانه بیش تر مسمومیت ها زمانی روی میدهد که ظاهر گوشت ،طعم و رنگ آن طبیعی است ؛بنابراین تنها زمانی میتوانیم مطمئن شویم که فرض کنیم در همه ی گوشتها احتمال آلودگی وجود دارد .

اگر گوشت پخته شده را به صورت گرم چند ساعت در داخل فر نگهداری شود ،مستعد آلودگی به میکروب است .هپاتیت ،مننزیت ،سقط جنین از عوارض غذا های آلوده بخصوص گوشت های آلوده است .

  • کوثر غلامی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی