انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم



* در زمان خرید روغن به شماره پروانه ساخت،شماره یا مجوز واردات کالا،تاریخ تولید و انقضاء آن توجه کنید.

* به نحوه استفاده از روغن و نوع روغن خریداری شده دقت نمائید.

* روغن را در محیط تاریک نظیر کابینت بسته و دور از اجاق گاز قرار دهید.

* ظروف روغن با حجم کمتر را خریداری نمائید.

* روغنی را خریداری نمائید که اسید چرب ترانس و کلسترول کمتری داشته باشد.

* روغن هایی که تغییر بو داده اند را هرگز استفاده نکنید.

* انواع روغن های جامد و مایع باید دارای برچسب مقدار اسیدهای چرب اشباع و ایزومر ترانس باشند.

  • میرزائی نیا

نظرات  (۵)

سلام...خداقوت.ممنونم از زحمت هاتون بچه ها.خانم میرزایی نیا مطلبتون برام جدید بوداستفاده کردم.فقط اگه میشه درباره تنقلات  هم بگین.ممنون میشم.بازم خسته نباشین
پاسخ:
خیلی ممنون از حضورت.چشم..ان شاءالله در پست های بعدی
مطلبتون خوب بودمرررسی
پاسخ:
ممنون از حضورتون
خیلی متشکرم از اطلاعات بسیار مفید.
پاسخ:
ممنون دوست عزیز...

مفید بود

پاسخ:
ممنون
  • mohamad.mirzaeenia
  • مختصر و مفید بود
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی