انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایلام

ما سعی داریم اخباری از فعالیت های این انجمن و همچنین اطلاعاتی در مورد بهداشت مواد غذایی به شما دوستان و دانشجویان محترم ارائه نماییم

چهارشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۰۵:۱۹ ب.ظ

عناب

ساپونین و آلکالوئید موجود در میوه ی عناب به طور مستقیم با تصفیه ی خون و ازبین بردن سموم مضر درسیستم های بدن مرتبط است این اثر آنتی اکسیدانی میتواند به جلوگیری از تعداد زیادی از اختلالات وبیماری ها کمک کند و هم چنین سبب کاهش استرس در سیستم ایمنی و غدد لنفاوی میشود

  • سیده مهسا خدایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی