توصیه های زمانی برای نگه داری مواد غذایی در یخچال و فریزر
ردیف | نام مواد غذایی | مدت نگهداری در یخچال | مدت نگهداری در فریزر |
1 | شیر تازه | 5 تا 7 روز | - |
2 | شیر بسته بندی باز شده | 2 تا 3 روز | - |
3 | خامه | 10 روز | - |
4 | ماست | 7 روز | - |
5 | پنیر | 6-12 هفته | 6 تا 12 ماه |
6 | کره | 2 هفته | 9 ماه |
7 | بستنی | - | 2 ماه |
8 | تخم مرغ تازه با پوست | 3 هفته | - |
9 | تخم مرغ آب پز سفت | 1 هفته | - |
10 | گوشت گوساله | 3 تا 5 روز | 6 تا 12 ماه |
11 | مرغ یا بوقلمون تکه شده | 1 تا 2 روز | 9 تا 12 ماه |
12 | مرغ یا بوقلمون درسته | 1 تا 2 روز | 1 هفته |
13 | گوشت اردک یا غاز | 1 تا 2 روز | 6 ماه |
14 | دل و جگر مرغ | 1 تا 2 روز | 3 - 4 ماه |
15 | گوشت پخته شده | 1 - 2 روز | 3-4 ماه |
16 | گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده | 3-5 روز | 6 تا 9 ماه |
17 | انواع گوشت (دل ، جگر، زبان) | 1تا2 روز | 3-4 ماه |
18 | گوشت ماهی کم چرب | 1تا2 روز | 4-6 ماه |
19 | گوشت پرچرب (ماهی آزاد) | 1تا2 روز | 2-3 ماه |
20 | فیله ماهی | - | 18 ماه |
21 | سوسیس | 1 تا 2 روز | 3 تا4 ماه |
22 | سیب | 1ماه | 8-12 ماه |
23 | زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو | 3-5 روز | 8-12 ماه |
24 | گیلاس | 2-3 روز | 8-12 ماه |
25 | پرتقال، لیموها ، گریپ فروت | 2 هفته | 4-6 ماه |
26 | کیوی | 3تا 5 روز | 4-6 ماه |
27 | انبه | - | 8-12 ماه |
28 | خربزه، هندوانه ، طالبی | 1 هفته | 8-12 ماه |
29 | آناناس | 2-3 روز | 4-6 ماه |
30 | چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل | 3-5 روز | 8-12 ماه |
31 | گل کلم | 1 هفته | 8-12 ماه |
32 | جعفری | 2-3 روز | 5 ماه |
33 | ذرت | - | 8-12 ماه |
34 | پیازچه | 3-5 روز | - |
35 | کرفس | 1 هفته | 8-12 ماه |
36 | اسفناج ، خردل | 3-5 روز | 8-12 ماه |
37 | کاهو | 1 هفته | - |
38 | قارچ ها و بامیه | 1-2 روز | 8-12 ماه |
39 | ترب و تربچه | 2 هفته | - |
40 | نان | 2روز | 6-12 ماه |
41 | کیک صبحانه، کلوچه | 1روز | 2-4 ماه |
42 | خمیر پخته نشده | 2-3 روز | 6 ماه |
43 | کیک اسفنجی | 1روز | 4-6 ماه |
44 | شیرینی دانمارکی | 2روز | 3ماه |
45 | پیراشکی | 1روز | 6 ماه |
46 | شیرینی پای میوه | 1-2 روز | 1سال |
- ۹۴/۰۶/۱۸